Aprojects NV, General Manager Antwerpen, China & Zuid-Korea

Eric Clonen, 44 j

Eric Clonen werkt al meer dan 20 jaar trots in de haven van Antwerpen en vertelt je er maar al te graag alles over. “Het is gewoon keitof werken in de haven!”

Hij maakt namelijk ook deel uit van een lokale én internationale omgeving, wat dagelijks nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Als General Manager bij Aprojects speelt hij een cruciale rol bij alle projecten en komt hij bijgevolg veel verschillende opdrachten, teams en problemen tegen. Dat maakt het volgens hem net zo interessant.

Als General manager in een logistiek dienstverlenend bedrijf blijft het menselijk contact heel belangrijk en geeft het een enorme voldoening je klanten de oplossingen te geven om succesvol te zijn.”

Over Aprojects NV

Voor elk kapitaal project staat een dedicated team klaar om je te assisteren van begin tot eind. Van design en machinebouw van alle componenten, verpakkingen, onderhoud, terminal handling tot levering en on-site installatie. Steeds gefundeerd met drie waarden: precisie de hoogste standaarden van een ethische werkwijze, resultaatgedreven toewijding en transparantie in methodes en kosten.

Wereldwijd aanwezig in Antwerpen. Maak jij er binnenkort ook deel van uit? Ondervind het hier.