Atlantic Container Line, Inside Sales

Sarah Siharath, 24 j

Als je het aan Sarah vraagt, is de haven van Antwerpen the place to be voor werkzekerheid en doorgroeikansen. Zij speelt een belangrijke rol binnen de wereldspeler Atlantic Container Line en komt daardoor steeds met mensen van over de hele wereld in contact.

Ze werkt mee op de Inside Sales. Dat houdt in dat Sarah er alles aan doet om vanuit een sales- en marketingperspectief het bedrijf te doen groeien. Zo onderhoudt ze in eerst instantie de huidige klantenportefeuille om een waardevolle, langetermijnrelatie op te bouwen, met de intentie deze uit te breiden en te verbreden. Daarnaast werkt ze mee aan het imago van het bedrijf en verzorgt ze het nodige marketing- en ander communicatiemateriaal.

Over Atlantic Container Line

Voor meer dan 40 jaar is ACL een pionier in scheepvaart in de Noord-Atlantische handel. Het is intussen één van de meeste gerenommeerde namen in zeetransport. Dat heeft het danken aan zijn specialisatie in het trans-Atlantisch verschepen van containers, oversized cargo, zware apparatuur en voertuigen met de combinatie van de werelds grootste combinatie RORO/Containerschepen (CONRO).

Het bedrijf laten groeien en zelf ook de mogelijkheid om te groeien? Ontdek hier het overzicht van de jobsites.