Bolloré Logistics, Supply chain management Belgium

Ingrid Vanstreels, 33 j

"De maritieme sector heeft een internationaal karakter en een no nonsense mentaliteit, dat vind ik zeer leuk. Het is enorm diverse wereld waarbij iedereen een andere achtergrond heeft maar toch op een gelijkwaardige manier communiceert met elkaar. Werken in een havenbedrijf betekent trouwens niet noodzakelijk dat je tussen de containers werkt. Ons kantoor bevindt zich op het Eilandje en daar ben ik heel blij mee. Je zit nog net in de stad, kan eenvoudig met het openbaar vervoer op kantoor geraken en leuke plekjes om ’s middags met de collega’s te gaan lunchen zijn er volop."

Ingrid doet de supply chain management voor de klanten van Bolloré Logistics. Daarvoor moet ze dagelijks haar talenkennis gebruiken, voornamelijk Frans en Engels zijn daarbij belangrijk. Werken in de haven vindt ze na 12 jaar nog steeds uitdagend, ze ziet nog voldoende groeipotentieel voor de komende jaren en is zeker niet van plan uit de maritieme sector te vertrekken.

Over Bolloré Logistics

Bolloré Logistics is wereldwijd aanwezig als het gaat over internationaal transport en logistiek. Ze zijn een van de top tien transport en logistieke bedrijven in de wereld met het grootste geïntegreerde logistiek netwerk in Afrika. Ze zijn constant op zoek naar hoe ze zichzelf kunnen verbeteren en optimaliseren.