Fast Lines,
Waterklerk

Werner Nix, 52 j

Werner Nix werkt al jaren als waterklerk in de haven van Antwerpen. Allesbehalve saai om enerzijds de verbinding tussen schip en kaai te vormen, anderzijds om steeds in contact te komen met nieuwe opdrachten en verschillende mensen.

Als waterklerk heeft hij de verantwoordelijkheid om schepen zorgvuldig te begeleiden in de haven. Hij volgt het vaarschema nauwkeurig op en communiceert met de kapitein. Daarnaast zorgt hij ook dat praktisch alles in orde is, zoals de inscheping van eventuele passagiers, de scheepsdocumenten, de ploegen voor het laden en lossen, het ophalen van afvalolie… Kortom: hij verzamelt alle info, teams en bevoorradingen om een schip goed en wel in de haven te laten aankomen en weer te laten vertrekken.

Over Fast Lines

Deze logistieke partner zorgt voor een “Sofa Style Service” bij je transport. De klant bepaalt het wat, waar en wanneer. Fast Lines doet de rest. Een jong team, waaronder Werner natuurlijk, streeft naar de beste service voor transport. Familie Scheers staat aan het roer om die waarde dag-en-nacht na te leven.

Wil jij ook aan de slag in de haven? We verwelkomen je graag! Bekijk hier het overzicht van jobsites