MSC PSA European Terminal, Elektricien / Storings­technieker

Patrick Sanders, 41 j

Werken met een mooi uitzicht? Ook dat heb je in de haven van Antwerpen. Patrick Sanders, Elektricien en Storingstechnieker bij MSC PSA European Terminal, geniet dagelijks van het uitzicht over de Schelde. Als Elektricien is het zijn taak op erop toe te zien dat al het materiaal draaiende blijft en springt hij meteen bij indien er technische problemen zijn.

Daarnaast zorgt Patrick ervoor dat alle gegevens geïnventariseerd worden, om zo steeds het overzicht te bewaren van de status van al het materiaal. Hij krijgt daarbij ook steeds de kans om op technische bijscholing te gaan. Steeds bijleren is groeien, nietwaar?

Over MSC PSA European Terminal

Als onderdeel van PSA International is dit havenbedrijf actief in Azië, Europa en Amerika. Het is één van de grootste havengroepen ter wereld, gespecialiseerd in containerbehandeling. Met de vestiging in Antwerpen beschikt het over drie containerterminals, die 80% van de containers die op de haven van Antwerpen behandelen. PSA streeft naar het correct handelen en vertrouwt op het engagement van de groep om een eerlijk, succesvol en verantwoordelijk bedrijf op te bouwen. Waar werknemers, zoals Patrick, trots op kunnen zijn.   

Bijscholing, uitdaging, ploegenarbeid én een mooi uitzicht? Bijna te mooi om waar te zijn… Ontdek hier het overzicht van de jobsites.