Van Moer Logistics, Dossierbeheerder

Orlando Ketels, 29 j

“Een job als dossierbeheerder is allesbehalve saai,” weet Orlando ons te vertellen. Hij werkt dagelijks aan boekhoudkundige perfectie, want zodra daar iets de mist ingaat, draagt het volledige netwerk daar de gevolgen van. Een dossierbeheerder is dus een cruciale rol binnen het bedrijf.

Daarbij komt er ook de verantwoordelijkheid kijken om voor elke partij de beste oplossingen te vinden, binnen de vooropgestelde deadline. Maar ook ‘meten is weten’ is de gouden regel. Een dossierbeheerder gaat ook steeds op zoek naar betere alternatieven, snellere manieren en efficiëntere structuren.

Over Van Moer Logistics

Met 25 jaar ervaring in het vak zorgt Van Moer vandaag voor tailor-made logistieke oplossingen. Intussen is het aanbod van 240 vrachtwagens uitgebreid naar containers, treinen, kranen, magazijnen en reparatiesites. Belangrijk daarbij is dat ze geprofiteerd hebben van hun jarenlange bestaan en zeer goed geluisterd hebben naar hun klanten. Om op manier de service steeds te blijven verbeteren en voor een meerwaarde te kunnen zorgen.

Ontdek hier het overzicht van de jobsites.